Några tankar om det senaste året

Satt i soffan här om dagen och kom att tänka på hur allt är just nu och hur allt har varit det senaste året.
Ett år går otroligt fort och det hinner hända väldigt mycket saker, både positiva och negativa. Massvis med nya intryck och man tvingas förmodligen göra väldigt många val. Det senaste året för min del har inte utsatt mig för så många konstiga val, vilket jag är tacksam över. Utan jag har istället fått ta del av många bra saker som livet ger.

Jag har haft turen att träffa väldigt många fina människor, varav en av dom har fastnat lite extra. Jag har hamnat i en helt ny vänkrets där alla respekterar mig för den jag är. Istället för att dra med mig på saker jag inte vill, så pushar dom mig och peppar till tusen. De står upp för mig i alla beslut och steg jag tar, vilket jag är otroligt tacksam för!

Jag i Norge sommaren 2010


Jag har utvecklats otroligt mycket som människa själv, jag har börjat förstå mitt eget värde, att rensa människor ur mitt liv har jag blivit bra på och att ta till mig människor som kan ge mig ny energi. Att "spara" på människor som bara ser fel, trycker ner och gör en trött och less, varför spara sånna? Att en människa är glad är ju inget dåligt, och ingenting som är menat mot de som mår sämre. Eller varför spara de som stör sig på att man är glad och berättar hur det går? Låter helt absurt, men det är så sant. Varför kan man inte glädjas åt andra? Det är väl en av de viktigaste sakerna som man lär sig här i livet.

Kort och gott kan jag väl dra slutsatsen
att jag är nöjd över det sånaste året. Jag har tagit ett steg på livets långa väg (hur djupt lät inte det där?) och jag ser verkligen fram emot vad som kommer hända sen.

Jag är redo för nya äventyr och utmaningar
och jag kan knappt bärga mig tills jag tar fotograferingen till en helt ny nivå. Eller, jag kan knappt bärga mig tills jag tar ALLT jag håller på med till en helt ny nivå.

Hoppas verkligen att ni följer med mig på min resa!

FotograferingDenna lilla dam ovan stod framför min kamera ikväll, ett gäng härliga bilder senare var vi klara. Förhoppningsvis får jag möjligheten att visa några bilder här! :-)

I lördags...


Brudbuketten i lördags

...fotograferade jag som sagt bröllop, var en väldigt fin och personlig vigsel på ett hotell här i stan. Brudparet hade valt att gifta sig i hemlighet, så det var endast jag, två vittnen, vigselförrättaren och brudparet. Bilderna blev otroligt fina och kärleksfulla :-)

Sen blev det en helkväll med tjejerna, discobowling, sällskapsspel, kubb, en massa snack och en spontan utgång (jag blev uttvingad, haha!).

Idag är det inte alls mycket som står på schemat, ska ringa några samtal och sortera papper. Försöker komma igång igen efter bloggpausen. Ska även fixa litegrann inför fotokursen imorgon, längtar efter vårat härliga gäng! :-)

Studenterbjudande


BloggenTänkte bara berätta för er att jag tar en liten paus från bloggen några dagar framöver. Det är väldigt mycket som händer just nu och jag måste fokusera så att jag kan fixa mitt jobb ordentligt!

Sen vill jag verkligen att ni lovar mig en grej...
Ta hand om era nära och kära, berätta för dom varje dag hur mycket dom betyder för er. Man vet aldrig när det tar slut, ibland går det alldeles för fort.

Stor kram från mig, så hörs vi om några dagar! ♥

Förra sommaren


Canon EOS 5D + Canon EF 70-200mm f.4,0 L USM
@ 113mm, 1/100 sek, ISO 400 & f.4,0


Modell: Natalie

I augusti förra året fotade jag Natalie, visade några bilder men jag lämnade kvar rätt många. Kikade igenom bilderna idag och fann denna bild. Jag gillar den!

Just nu sitter jag och lyssnar på fin musik och fixar inför fotokursen imorgon! :-)

16 maj


Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f.1,8 ll
@ 50mm, 1/160 sek, ISO 200 & f.1,8

Förmiddagen tillbringades hemma hos Tina, vi fixade nästan klart materialet till torsdagens fotokurs. Vi var även ute och fotade några bilder med hennes kamera, jag tog bla. bilden ovan.

Ligger verkligen på latsidan när det gäller uppdatering av bloggen, men jag ägnar mina dagar åt att förbereda för kursen, jobba och fixa klart hemsidan. På lördag är det även bröllop som gäller för min del!

Ska försöka slänga upp nått fler inlägg i veckan,
tills dess får ni ha det kanonbra, kram! ♥

Sara och Johan

Det var alltså dessa två som gömde sig bakom denna sneak-bild som jag visade för en vecka sedan. Testfotograferingen gick verkligen hur bra som helst och jag ser fram emot att få föreviga deras stora dag :-)

Kyrkan där vigseln ska hållas är verkligen hur frän som helst. Tog inga bilder inne i kyrkan när vi var där och kikade, men tog några bilder utanför. De bilderna får ni se om några veckor!
6 maj förra året

Canon EOS 5D + Canon EF 85mm f.1,8 USM
@ 85mm, 1/320 sek, ISO 200 & f.2,0

Kursstart idag!


Materialet för första kurstillfället är klart och idag (12 maj) kl 18.30 smäller det!

För ni som inte anmält er!
Det finns chans att fortfarande gå kursen, kom bara till Medborgarskolan i Skellefteå strax efter kl 18.00 så kan vi göra en inskrivning. Mer information om kursen hittas här eller på Medborgarskolans hemsida.

Vi ses!

6 majKom nyss hem från en testfotografering inför ett bröllop den 2 juli.
Har lagt över bilderna på externa hårddiskar och gjort back-up, men hade inte tänkt jobba med dom förrän i början av veckan.

Nu tar jag helg, så vi hörs på måndag igen! ♥

Rasmus
Canon EOS 5D + Canon EF 85mm f.1,8 USM

Två bilder från igår :-)

RSS 2.0