Gårdagens bröllopsklädsel


Såhär såg jag ut på gårdagens bröllopsfotografering. Leggings, ett långt vitt linne och en tunika/linne. Jag har skrivit ett inlägg om hur jag brukar klä mig på bröllop, det inlägget kan ni läsa här.

Fyra bilderMin dag i fyra bilder!

Behind the scenes


Foto: Mamma

En behind the scenes-bild från dagens bröllopsfotografering. Det gick verkligen hur bra som helst, jättemysigt brudpar, fin miljö och helt underbara bilder! :-)

Under fotograferingen så spårade det iväg några gånger och vi tog några väldigt ovanliga bilder (har aldrig nånsin sett något liknande). Förhoppningsvis kommer ni få se bilder senare!

Sen kan man ju också fråga sig hur jag står på bilden ovan? Vadå avslappnad, haha!

Yesterday


Veckans bild v.30Nanna Geidenmark, 16 år

Blogg: -
Bilder togs ganska nyligen när jag och en vän var ute och fotade. Den känns mäktig på något vis, som om hon tillbad himlen eller något.

Min kommentar
När jag såg denna bild tänkte jag direkt på ett ord - frihet! Den känns så himla fri, armarna uppåt mot den mörka himlen på en sommaräng. Gillar även att din vän är placerad nästan i mitten, det ger en shysst komposition.

Något du hade kunnat göra bättre i redigeringen är nog att klona bort smutsfläckarna. Annars känns gråskalan väldigt bra!Vill du också få din bild publicerad som veckans bild?
Läs mer här.

Happiness


Canon EOS 5D + Canon EF 85mm f.1,8 USM

Hard work


Johan och Sara 2/7 - 2011

Jag sitter inte still många minuter per dag, jobb på förskolan under dagarna (har fått världens snyggaste linnebränna...hehe) och företagsjobb samt vänner på kvällarna.

Nu ska jag ta och fixa klart de bilder som jag har öppnat i photoshop, sen ska jag börja dra mig tillbaka. Jobbar mellan 09.00-18.00 imorgon!

Klädsel på bröllop


2/7 - 2011

Jag får massvis med frågor om vad jag har på mig för kläder när jag fotograferar bröllop. Det varierar rätt mycket vad jag har på mig. Men jag tänker först och främst på att det ska se stilrent ut och kläderna ska vara tåliga och lätta att röra sig i.

Det jag oftast brukar ha på mig är någon typ av tunika eller skjorta med leggins, alternativt jeansleggings. Lätt och smidigt att röra sig i!

På bilden ovan hade jag ett par leggings, ett linne och en söt blus. På bilden nedan hade jag ett par svarta jeansleggings och en tunika.

Jag brukar tänka att kläderna är det som representerar en del av mitt företag. Hur vill jag marknadsföra mig utåt? Kläderna är faktiskt en stor del av intrycket och det är på ett bröllop som man sprider ringar i vattnet!


Camilla och Jonas

Den 21 maj var det Camilla och Jonas stora dag.
Vigseln var väldigt fin och personlig, porträttfotograferingen gick även kanonbra trots att det stormade hur mycket som helst.

Jag önskar er verkligen all lycka,
och så vill jag tacka för att jag fick möjligheten att föreviga er på eran stora dag!Veckans bild v.27Rebecca Gamboa, 15 år

Blogg: fotobecka.blogg.se
Bilden togs när det stod ungefär 10 personer runt om och skulle fota Alicia (modellen), vilket gjorde det svårt att tänka efter hur jag skulle ta bilden för när hon kollade in i kameran ville jag få den perfekta bilden liksom.

Min kommentar
Jag tycker att denna bild är riktigt härlig. När man fotar modeller så behöver modellen inte alltid ha kontakt med kameran. En sån här bild är precis lika härlig.

Däremot tycker jag att strået som går över henne är lite störande. Hade det varit fler strån i förgrunden hade det strået som är där nu, inte varit lika utstickande.

Annars är det en riktigt härlig bild, gillar även modellens pose. Samt den svartvita tonen. Bra jobbat!Vill du också få din bild publicerad som veckans bild?
Läs mer här.

Right now


Linn och Elias 25/6 - 2011

Just nu hänger jag inte riktigt med i mitt egna tempo. Jag har flera jobb som väntar på att bli redigerade, bröllopsförfrågningarna rasar in, jag har massor av nya projekt och idéer på gång + att jag för tillfället är och jobbar på en förskola då dom har brist på personal.

Men ikväll så fokuserar jag på att redigera!

Wedding

Sneakpeak from the last weddingshoot.

Behind the scenes 2/7Foto: Mamma

Reklam!


Foto: Mamma

Min nya företagströja!

RSS 2.0