Arbetsgivare


En liten sneakbild från ett av ställena jag fotade på

För någon vecka sedan blev jag kontaktad av ett företag i Södra Sverige som frågade om jag var intresserad att börja jobba som fotograf för dom. Efter några dagars kontakt valde jag att tacka ja och några dagar senare (i fredags) gjorde jag mitt första jobb för dom i Norsjö kommun, där jag skulle fotografera de olika verksamhetsområdena.

Jobben jag kommer göra för dom går ut på att jag ska fotografera bilder till broschyrer. Broschyrerna för detta jobb kommer bland annat att delas ut åt alla kommuninvånare Norsjö.


Bilder fotade med min iPhone4. Frukost på kommunhuset i Norsjö, lunch på Medan, kameran + bildlistan

Dagen började på Kommunhuset i Norsjö kl 10.00 där vi började med att äta frukost och kika igenom schemat för dagen. Det var rätt tight tidsschema då vi (jag och en anställd i kommunen) skulle åka runt på 9 olika ställen och ta bilder. Pappret som syns på den högra bilden längst ner i hörnet är checklistan för bilderna. Bilderna som ska fotograferas till broschyren är alltså redan förbestämda och står uppnumrerade på en lista, allt för att bilderna ska passa så bra in som möjligt i broschyren.

Det var en väldig händelserik dag och det blev massvis med fina bilder. Ett plus i kanten blev det också då hon som följde mig var riktigt trevlig och lika sprallig som jag! ;-) Broschyren kommer tryckas inom kort och förhoppningsvis kommer jag kunna visa den här för er senare!

Therese


Canon EOS 5D + Canon EF 50mm f.1,4
@ 50mm, 1/320 sek, ISO 200 & f.1,4

Två bilder från min och Tesses 20-minuters fotografering igår. Det har varit jättedimmigt i Skellefteå i två dagar, men när vi skulle ta dessa bilder så lättade självklart dimman upp när vi skulle börja fota, typiskt!

När ni läser detta inlägg så befinner jag mig 8 mil inåt landet och gör ett rätt stort fotojobb. Jag hade tänkt berätta lite mer om detta senare, hinner jag så kommer det inlägget upp senare ikväll, med lite behind the scenes-bilder :-)

StudioJag skrev i söndags att det är väldigt mycket som har hänt de senaste veckorna, hade tänkt ta upp en grej nu. Jag har fått chansen att hyra in mig i Fotograf Skellefteås studio, vilket känns väldigt roligt. Från och med nästa vecka kommer jag finnas tillgänglig i studion två dagar i veckan, tisdagar och söndagar.

Boka fotografering i studio?
Maila sarasfoto@hotmail.com eller ring 073-084 18 19
Om jag inte svarar, lämna ett röstmeddelande med ditt ärende så ringer jag upp!

Prislistor för porträttfotografering finns här

Glädje


Om ett tag är det dags för sista kurstillfället av Nybörjarkursen. Vi ska bl.a gå igenom bilderna som de tog i söndags :-) Bilden ovan är en av de få bilder jag tog, fler kommer upp senare!

23 oktober


Foto: Mamma

Idag är det fotokurs i tre timmar som gäller (mellan 11.00-14.00). Som ni kanske vet så håller jag en Nybörjarkurs i fotografering på tisdagkvällar, eftersom att det blir mörkt så fort på dagarna har jag valt att lägga ett kurstillfälle på en helg, under dagtid så att alla får en chans att träna på det praktiska i dagsljus. På tisdag är det kursavslut och veckan efter det börjar Fortsättningskursen.

I början av veckan har jag tänkt ge er en liten lägesuppdatering. Det är väldigt mycket som har hänt bara den senaste veckan, det är därför uppdateringen här har varit så låg. Men det kommer bli ändring på den saken nu! :-)

PresentkortDen perfekta presenten att ge bort till någon man tycker om, eller som exempelvis doppresent.
Bilder är minnen, och minnen är otroligt värdefullt.

Beställningar skickas till:
sarasfoto@hotmail.com
I mailet ska det stå hur mycket presentkortet ska ha i värde, samt vilken adress det ska skickas till. Presentkortet skickas tillsammans med en faktura inom 2 arbetsdagar.

Fotokurs - kvällstid

Medborgarskolan här i Skellefteå har lagt ut ytterligare en till nybörjarkurs i fotografering som jag ska hålla i. Startdatum är ej fastställt ännu. Klicka på länken nedan för mer information:

Nybörjarkurs, kvällstid
Start: EJ FASTSTÄLLT

WilmaMars 2011.

Familjefotografering

Den 24 september hade jag en otroligt härlig familjefotografering, att fotografera en rätt stor familj är en utmaning och det gäller ju att alla ska hålla humöret uppe, men det flöt på hur bra som helst :-)

Tusen tack Carolina, John, Ludvig, Linnea, Ella och Molly för en trevlig fotografering!
MollyLudvig
LinneaElla
Avslutar med denna härliga hoppbild:


Porträttpaket från 750 kr, mer information finns på hemsidan

8 oktoberIdag hänger jag med denna sötnos, min favoritunge! ♥

RSS 2.0