Arbetsgivare


En liten sneakbild från ett av ställena jag fotade på

För någon vecka sedan blev jag kontaktad av ett företag i Södra Sverige som frågade om jag var intresserad att börja jobba som fotograf för dom. Efter några dagars kontakt valde jag att tacka ja och några dagar senare (i fredags) gjorde jag mitt första jobb för dom i Norsjö kommun, där jag skulle fotografera de olika verksamhetsområdena.

Jobben jag kommer göra för dom går ut på att jag ska fotografera bilder till broschyrer. Broschyrerna för detta jobb kommer bland annat att delas ut åt alla kommuninvånare Norsjö.


Bilder fotade med min iPhone4. Frukost på kommunhuset i Norsjö, lunch på Medan, kameran + bildlistan

Dagen började på Kommunhuset i Norsjö kl 10.00 där vi började med att äta frukost och kika igenom schemat för dagen. Det var rätt tight tidsschema då vi (jag och en anställd i kommunen) skulle åka runt på 9 olika ställen och ta bilder. Pappret som syns på den högra bilden längst ner i hörnet är checklistan för bilderna. Bilderna som ska fotograferas till broschyren är alltså redan förbestämda och står uppnumrerade på en lista, allt för att bilderna ska passa så bra in som möjligt i broschyren.

Det var en väldig händelserik dag och det blev massvis med fina bilder. Ett plus i kanten blev det också då hon som följde mig var riktigt trevlig och lika sprallig som jag! ;-) Broschyren kommer tryckas inom kort och förhoppningsvis kommer jag kunna visa den här för er senare!

Kommentarer
Postat av: becca

Trevligt jobb :)

2011-10-31 @ 19:39:41
URL: http://fotobex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0