Just nu...Jag hade tänkt sitta en stund till och redigera.
Måste erkänna att redigeringen aldrig har varit någon stor hit för mig, jag har aldrig riktigt känt att jag har haft tåladmodet att sitta och fixa med bilderna. Men för någon vecka sedan föll det bort, nu tycker jag att det är hur avkopplande som helst att sitta och redigera, samt lyssna på musik! :-)

Kommentarer
Postat av: Johannes

Awesome att höra! Skönt för en som redigerar så pass mycket bilder som du gör ;)

2011-08-15 @ 00:51:19
URL: http://johanneslang.blogg.se/
Postat av: elina

Att redigera bilderna är ju det roligaste med att fota =D

2011-08-15 @ 01:13:31
URL: http://sscarecrow.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Nu har jag frågat några fotograf om tips och nu fråga jag dig även, det är bra att få några olika tips :).Jo Jag ska fotografera en lilla bröllop, de ska gifta borgerligt och bara fåtal kanske 5 personer ska med.

Jag kollade vädret och såg att det ska visst regnar, de ska gifta ute och de har skaffat genomskinligt paraply som de ska använda om så ifall det regnar.Har du någon tips hur jag ska skydda min kameran från regn? Jag hade tänkt ta med paraply och någon få hjälpa o hålla när jag tar bilder.Vill även fråga vilka är bäst att använda kameran program, menar auto, tv, av, mauellt m.fl.

Jag brukar använda mauellt men kanske inte så smart? För det ibland stressa mig när jag måste ändra ljus eller mörkare, hmm. Fast jag gillar mauellt för då kan man bestämma själv men det kan stressa mig ibland så allt blev bara fel.Jag ska fotografera dem på torsdag, är nervös för det är första gång för mig. :).

Skulle vara tacksam att få ditt tips :).

2011-08-16 @ 15:05:05
URL: http://lillapia.blogg.se/
Postat av: Fotograf Sara Marklund

*

*

Svar till Pernilla: Vad har du för kamera? De flesta kameror klarar lite regn även fast dom inte är vattentäta.Jag använder ALLTID manuellt när jag fotograferar, ALLTID. Blir det något som är felexponerat är det enkelt att rätta till i Camera RAW. Jag har ingen vidare erfarenhet av Av och Tv.Kom ihåg att ett bröllop har man bara en chans på sig att fotografera. Men jag är säker på att du löser det, lycka till! :-)

*

*

2011-08-16 @ 15:56:50
URL: http://saraamarklund.blogg.se/
Postat av: anna

tja :D! ja sökte på google å såg din blogg å var tvungen och kolla och wow vilka bilder du tar kvinna riktigt snygga :D!

2011-11-03 @ 13:48:03
URL: http://annamarialarssson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0