En annorlunda presentation

Jag, Alecsandra har fått den stora äran att skriva en presentation om Sara. Eller ska man kalla det ära när man blir tvingad? Jag vet inte riktigt. Det känns väldigt svårt att skriva en presentation om Sara. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, det finns så mycket att berätta om!

Sara är två personer i en, det är någonting jag faktiskt uppskattar ibland. ”FotoSara” och ”Vanliga Sara” är två helt olika personer, jag tror att ingen riktigt förstår hur hon kan vara så delad fast samtidigt en och samma person.

Från första början lärde jag känna den ”Vanliga Sara”, trodde jag. För mig var hon tjejen som verkade vara totalt jordnära och ville ha allt realistiskt fullt ut. Men desto mer jag lärde känna henne så upptäckte jag ganska snabbt en helt ny sida av henne, den var totalt omvänd i jämfört med den Sara jag trodde jag kände. Den ”nya” Sara var och är hur sprallig som helst och fylld med energi, hon är GALEN! Jag vet inte hur många gånger det har hänt att jag blivit terroriserad med frågor och kommentarer som gjort att jag kiknat av skratt.

Djupa konversationer och diskussioner är en av Saras starka sidor, hon ger sig aldrig. Säger hon en sak så är det så och det går vääääldigt sällan att ändra på. Men det är samtidigt skönt att ha någon som ger en ett fast svar när man t.ex. ber om hjälp eller råd. Någonting jag också tänkt på är att hon inte är den personen som fäster sig kring en till hundra procent, utan hon är ganska varierande. En del veckor hörs vi verkligen varje dag och en del hörs vi knappt av, men ändå vet vi vart vi har var varandra ifall det skulle vara någonting.De flesta av er läsare känner nog ”FotoSara” till större del. En väldigt seriös och engagerad tjej som brinner för det hon gör och verkligen lever upp till sina drömmar. Hon är även betydligt mer strikt och enkel att hantera och är väldigt rakt på sak och inget strul. När man känner henne som den ”vanliga” Sara kan det t.o.m. bli lite jobbigt ibland när ”FotoSara” dyker upp och allt blir seriöst, det får inte bli ett enda snesteg utan allt ska vara korrekt och i sin ordning. Men efter regn kommer solsken och allt blir sig snabbt likt igen.

Nu börjar mina ord ta slut, vet inte riktigt vad mer jag ska skriva om Sara. Men någonting alla borde få veta är att Sara är en otroligt underbar person som verkligen gjort stor skillnad i alla fall mitt liv. Alla människor borde få ha en Sara i sitt liv, den där glada och tokiga tjejen med livsglädje så det räcker åt allt och alla men som samtidigt kan vända och vara seriös.

Det vart en lite för lång presentation, men jag vill bara ge några slutord till Sara som jag hoppas att hon uppskattar.

Jag är riktigt glad över att jag fått lära känna en sådan person som dig, utan dig vet jag inte riktigt vad jag skulle gjort i en del situationer. En vän som dig borde verkligen alla få ha i livet, att dela stunder och skapa minnen med.

Du är speciell och det finns bara en som dig, kom ihåg det!

“Keep smilin', keep shinin'
Knowin' you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for”


Tack för allt jag fått uppleva med dig, jag älskar dig min vän!♥


Kommentarer
Postat av: Johannes

Jag önskar att någon kunde skriva så om mig med :DTvå bra bilder, en bra tjej (Sara) en bra skribent (Alecsandra) och en bra kommentar (min) :)

2010-08-29 @ 23:02:09
URL: http://johanneslang.blogg.se/
Postat av: Anneli - A'la Foto

Vilken otroligt fin vän du har här Sara! Jag hoppas ni är rädda om och tar hand om varandra och vårdar er vänskap för såna band är sköra och måste tas hand om!Det var dessutom roligt att läsa lite om dig Sara...det kom fram en helt annan person än den jag fått bilden av! Härligt! :O))2010-08-30 @ 02:50:56
URL: http://alafoto.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0