Den där sommardagen


Syskonen Boström.

Min mamma följde med som assistent på denna syskonfotografering som jag hade i början av augusti. En otroligt rolig fotografering (som jag skrivit tidigare), vi fotade i lite mer än en timme och vi skrattade nästan så vi grät.

När vi var klara sa min mamma att "Detta är en fotografering som du kan minnas i vinter, när allt är grått och trist. Deras skratt är något som jag i alla fall kommer att komma ihåg."

Tidigare så fick jag för mig att jag skulle kolla igenom bilderna vi tog. Direkt jag öppnade mappen med bilderna började jag le, kan fortfarande minnas den varma sommardagen och alla skratt.

Förhoppningsvis får jag träffa dessa fina människor om 10 år igen, när de ska ta nya bilder ;-)

Kommentarer
Postat av: Hannah Larsson

Men gud vad roligt det låter! En riktigt rolig fotografering kan jag förstå!! :D

2010-10-26 @ 16:06:01
URL: http://hlphotography.webblogg.se/
Postat av: Sanna Ek

Åh, vad mysigt! Det är så en fotografering ska vara.. Hade en sån för ett par veckor sen, som man bara kommer komma ihåg hur länge som helst :)

2010-10-26 @ 16:15:36
URL: http://sannaaek.blogg.se/
Postat av: Fotoemilia

Älskar denna bilden och inspireras av den då jag ska ta ett kompisfoto nu om ett par veckor :) Använde du reflexskärm till denna bilden? Eller är det ett ställe med otroligt fint ljus? Bilden är i alla fall hur härlig som helst :)

2011-05-31 @ 19:31:45
URL: http://fotoemilia.blogg.se/
Postat av: Fotograf Sara Marklund

*

*

Svar till FotoEmilia: Roligt att du gillade den! :-) Jag använde ingen reflexskärm utan bara det befintliga ljuset, dom sitter i skuggan!

*

*

2011-05-31 @ 20:29:26
URL: http://saraamarklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0