Back-upSjälvklart kan jag ta upp detta i ett inlägg.
Egentligen gör jag inget speciellt när jag gör en back-up. Just nu har jag två externa hårddiskar (1 TB styck) här på skrivbordet. Ganska direkt efter en avslutad fotografering lägger jag över bilderna på båda diskarna så att jag har dem på två ställen. Sen stänger jag av en av de och så är det den andra disken som går nästan hela tiden då jag sitter och jobbar.

Det finns ju flera olika sätt man kan göra, men jag tycker att detta funkar bra. Att hålla på och göra back-up på CD-skivor är ingen som jag vill syssla med.

Min "huvuddisk"
Foto: Jag

Kommentarer
Postat av: Fotograf MissJeni

Jag har också två externa hårddiskar och tycker det funkar bra. Sen finns det ju dem som tycker man ska skydda bilderna i brandskyddat kassaskåp, på hemlig server och allt vad jag hört!Cd skivor använder jag inte heller, dom kan ju gå sönder lika lätt, om inte lättare. Räcker att någon hamnar på golvet eller liknande.

2010-08-18 @ 10:55:11
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: IDA - LARSSONSFOTO

Tack för att du tog upp det! :)

2010-08-18 @ 17:35:04
URL: http://larssonsfoto.blogg.se/
Postat av: ellencharlotta

Jag kör också två hårddiskar, dock med mindre minne (runt 320gb) då jag är lite nojjig och föredrar att ha fler diskar med mindre minne.

Jag har aldrig sett märket prestige, hur är det? Rekommenderar du deras hårddiskar? :)Tack så mycket, det uppskattas verkligen! :)

2010-08-19 @ 20:16:44
URL: http://ellencharlotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0